Muhteşem oyun Play Store'da sunuldu: Dead Trigger

Mobil cihaz FPS oyunlarında gelinen son nokta!

Mobil cihaz dünyasında günden güne artan oyun kalitesi, oyun severlere muıhteşem oyunların sunulmasında son derece büyük bir etkiye sahip oluyor. Özellikle git gide PC oyunlarına yaklaşan, HD grafik ve sesleriyle oyuncuları adeta içine çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Play Store'a geleceği duyurulan Madfinger Games tarafından geliştirilen Dead Trigger oyunu, sonunda Play Store'daki yerini aldı. Oyun ilgi çekici ve son derece uyumlu olan senaryosu ile göz dolduruyor. Modern 2012 yılını konu edinen oyunda küresel ekonominin çöktüğünü, insanların sokağa dökülüşünü, zenginlerin planlarının harfiyen uygulandığı, geride kalan masum insanların kaos ortamına dönüşen dünyada zombilere dönüşünü konu ediniyor.



Oyunun ilk ekranında bizleri karşılayan 3 boyutlu haritada, istediğiniz bölgede göreve başlama olanağı sunuyor. Oyun boyunca zombilerle olan savaşınızda sizlere evrim geçirmiş, değişik cinsten olan bir zombi  yardımcı olacak.

Dokunmatik mobil cihazlarda en iyi FPS deneyimini kullanıcılarına yaşatmak isteyen
Madfinger Games'in yeni oyunu Dead Trigger'i incelediğimizde bunu gerçekten çok iyi bir şekilde başarmış diyebiliriz. Özellikle son zamanlarda görülen en başarılı mobil FPS oyunu denilebilir.



$0.99 gibi makul bir fiyatla satışa sunulan oyunda, ilerleyen bölümlerde paranızı kullanabileceğiniz, hatta kullanmanız gereken bazı bölümler yer alıyor. Diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında, kullanıcılar 0.99 yani 1 dolar ile rahatlıkla oyunu tadabilir, bıkana kadar oynayabilirler.

Dead Trigger'ı satın almak isteyen oyun severler,  Google Play Store ve TegraZone üzerinden satın alıp hemen bu muhteşem oyunu oynamaya başlayabilir.

Gnctrkcll’liler 7 yılda 230 milyon TL avantaj sağladı
BlackBerry 10'un 2013 yol haritası sızdırıldı!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber