MWC 2013: LG Optimus G Pro ile VR Panorama çekim yeteneği

Gelişmiş kamera yetenekleri sergileyen Optimus G Pro, VR Panorama çekim modunu görücüye çıkardı.

LG, yılın ilk yarısı için yeni bir amiral gemi modeli tanıtmanın aksine geçtiğimiz yılın son çeyreğinde kullanıcılara sunduğu Optimus G Pro’da bir dizi gelişimler sağlayarak Optimus G Pro modelini görücüye çıkardı.

Telefonun sunduğu teknik özelliklere kısa değinecek olursak, 5.5-inç boyutunda 1920 x 1080p çözünürlüklü Super IPS LCD ekran, 1.7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm'un yeni nesil 600 işlemcisi, Adreno 320 GPU ve 2GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean, 32GB depolama alanı, microSD kart desteği, LTE ve 3140mAh kapasiteli pil.

Telefonun ön bölümünde 2MP, arka bölümünde ise 13MP çözünürlüğünde kamera yer almakta. Her iki kamera aynı anda vido çekimi gerçekleştirebilirken, kameranın sergilediği bir diğer yetenek ise Android 4.2 karşımıza çıkan 360 dereceye kadar panoramik görüntüler oluşturmamızı sağlayan Photo Sphere çekim moduna benzer detaylar sunan VR Panorama oldu. İlk olarak LG tarafından yayınlanan reklam videosunda karşımıza çıkan çekim modu, MWC 2013 etkinliği kapsamında androidcentral.com editörlerinden Phil Nickinson tarafından tecrübe edildi. Oldukça keyifli bir çekim modu sunan VR Panorama’nen sergilediği performansa aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

LG Optimus L Serisi II tanıtım videosu
MWC 2013: LG, telefondan Ultra HD çözünürlüklü TV’lere görüntü aktarıyor
TOGG daha ne yapsın bedavaya mı satsın, bu kampanyanın bir eşi daha yok
Sonraki Haber