Note benzeri Moto G Stylus fotoğrafları sızdı

Samsung'un Note serisi gibi kalemli olarak satılacak Motorola Moto G Stylus cep telefonunun fotoğrafları internete düştü.

Dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarı olan MWC'de tanıtılması beklenen Motorola telefonlarından birinin fotoğrafları internete düştü. Samsung'un Note serisinde olduğu gibi kalemli olarak satılacak olan Motorola Moto G Stylus modeline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete düştü.

Note benzeri Moto G Stylus fotoğrafları sızdı

Motorola'nın MWC 2020 öncesinde düzenleyeceği etkinlite Moto G8, moto G Stylus ve Moto G8 Power modellerinin tanıtılması bekleniyor. Ailenin kalemli modeli ise Note modellerindeki gibi kalemli bir tasarımı olan Moto G Stylus olacak. Şimdi de bu modele ait olduğu düşünülen fotoğraflar internette yayınlandı.

Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla telefonun kaleminde özel bir düğme ya da tuş bulunmuyor. Bu da kalemin standart bir kalem olduğu ve Bluetooth gibi bir özelliğinin bulunmadığı anlamına geliyor. Öte yandan Moto G Stylus modelinde 25 MP ön, 48 MP ana ve dörtlü ana kamera modülüne sahip olması bekleniyor. Telefonda 4 GB RAM, Snapdragon 665 işlemci, 5.000 mAh pil ve 6.3 inç FullHD+ ekran gibi özelliklerin bulunması bekleniyor.

Medya sponsoru olduğumuz dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı olan MWC ile ilgili en yeni gelişmeleri ve tüm haberleri MWC 2020 sayfalarımızda bulabilirsiniz

Huawei FreeBuds 3 kırmızı renk seçeneği Türkiye'de
Nokia ekran altı kamera teknolojisini sunabilir
iPhone sahipleri büyük bir sorundan kurtuluyor, Apple sonunda harekete geçti
Sonraki Haber