OnePlus 8 Pro parçalarına ayrıldı!

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen OnePlus 8 Pro, bir YouTube kullanıcısı tarafından parçalarına ayrıldı!

Şimdiye kadar ortaya koyduğu amiral gemi modelleri ile teknoloji dünyasında konuşulmayı başaran OnePlus, yeni tepe modellerinde beklentileri daha da yukarı çekti. Bu kez sanılanın aksine yüksek fiyat politikası ile dikkat çeken markanın iddialı olması güzel ancak “amiral gemi katili” olma unvanı bu modeller ile gidebilir. Zira telefonların fiyatlarıı umulandan çok daha yüksek ve bu, OnePlus 8 ve 8 Pro’nun bir amiral gemi katili olmasını engelliyor.

OnePlus 8 Pro parçalarına ayrıldı!

Fiyatı ile tepki çeken kardeşlerden OnePlus 8 fiyatı 729 Euro iken OnePlus 8 Pro’nun fiyatı dudak uçuklatıyor. Bahsi geçen cihazın fiyat etiketi tam 930 Euro. Üstelik bu bedeller, telefonların başlangıç fiyatları. Yani RAM ve dahili depolama alanı arttıkça buna bağlı olarak cihazların fiyatları da artıyor. Bu kadar değerli olan telefonlara ise bazı YouTuber’lar hiç mi hiç acımıyor.

Bir YouTube kanalı, OnePlus 8 Pro’yu parçalarına ayırdı! Kullanıcı, hiç acımadan telefonun her parçasını tek tek söktü ve takipçilerine gösterdi. Tabii ki de bu ilgi çekici video, ilk andan itibaren büyük ilgi görmeyi başardı ancak kimisi de bu kadar işkenceyi telefona reva görmedi. Hatta 1.000 Euro’ya yakın fiyata sahip taze bir telefonun bu şekilde parça parça edilmesi, insanın içini acıtmıyor da değil.

Galaxy S20 Ultra yeşil ekran hatası veriyor!
Samsung’dan popüler modeline bir güncelleme daha!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber