PUBG Mobile coştu!

PUBG Corp, PlayerUnknown's Battlegrounds'un dünya genelinde 10 milyon günlük aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

Tencent ve PUBG Corp, PlayerUnknown's Battlegrounds'un mobil versiyonunun, Çin dışındaki ülkelerde 10 milyon günlük aktif kullanıcı sayısını geçtiğini açıkladı.

Tencent ve PUBG Corp, büyük ilgi gören oyunun mobil sürümünü 19 Mart’ta App Store ve Google Play Store’da yayınladı. Aktif kullanıcı sayısındaki bu dönüm noktasının yanı sıra, PUBG MOBILE, 100’den fazla ülke ve bölgede en çok indirilen oyun ünvanını da elde etmeyi başardı.

Mobil ile PC versiyonu arasında hiç bir fark bulunmayan oyunun, kullanıcı arayüzü ile de orijinal deneyim korundu. Ekip, oyunculara akıcı, sezgisel ve insanı saran bir deneyim yaşatmak için kontrollere ve oyunu mobile uygun hâle getirecek değişikliklere özellikle önem göstermiş durumda. Geliştirici ekibi, oyuna her ay yeni içerikler eklemek adına güncellemelerine devam ediyor. 

Kısa süre önce PUBG MOBILE, getirdiği güncelleme ile oyuncularını Miramar savaş alanının iç daraltan arazisine taşımıştı. Geniş şehirlerin engebeli bir çölde yer aldığı Miramar, aynı haritada sürekli oynayarak sıkılan oyuncular için bir alternatif olarak sunuldu. Bakalım PUBG ileride oyunculara başka ne gibi yenilikler sunmaya hazırlanıyor? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy A6 ve A6+'ın fiyatları belli oldu!
Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition tanıtıldı!
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber