ROG Phone 5 RGB ışık ile gelebilir

Asus'un oyuncular için geliştirdiği ROG Phone 5 hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. Görünüşe göre PC'deki RGB furyası mobil oyunculuğa da sıçrayacak.

2020'nin ilk aylarında Black Shark, RedMagic ve iQOO gibi markaların birden fazla oyun odaklı telefonları ile yıla damgasını vurmuştu. Asus'un ROG Phone modeli bu modellerden bir kaç ay sonra tanıtılmıştı. Şimdi ise Asus, ROG Phone 5 ile rakiplerinden önce davranmak istiyor.

Asus ROG Phone 5 ışıl ışıl yanacak

Daha önce TENAA'da ortaya çıkan telefon bugün farklı bir sürümü ile daha görüntülendi. Daha önce TENAA'da Ioo5DA isimli ROG Phone 5 görünmüştü. Bu sızıntıda telefonun arkasında herhangi bir simge veya yazı yer almıyordu. Bugün ise Ioo5DB kod isimli telefon yine TENAA'da ortaya çıktı.

Ioo5DB isimli telefonun arkasında ROG simgesinin yer alacağı açıkça görünüyor. Ayrıca bu ROG simgesi RGB aydınlatmaya sahip olacak. Yani kullanıcılar telefonlarından buranın rengini değiştirebilecek ya da ışığı kapatabilecek.

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 888 yonga setinden ve 12 GB RAM'den alacak olan telefonda uzun oynama deneyimi için özel soğutma sistemi de bulunacak. Oyun performansını artırmak ve akıcı bir deneyim sunmak için telefonda bazı optimizasyon araçlarının da yer alacağını belirtelim.

Ekran konusunda Asus'un 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran kullanacağı söyleniyor. Bu ekran sayesinde rekabetçi oyunlarda rakiplerinize karşı üstünlük sağlayabilirsiniz.

PC oyunculuğunda başlayan RGB renk olayı görünüşe göre artık mobil platforma da sıçramış durumda. Ancak alan kısıtlı olduğu için RGB sadece telefonun arkasında kullanılabiliyor. Muhtemelen önümüzdeki yıllarda telefonun çerçevesini kaplayan RGB aydınlatmalar da göreceğiz.

Xiaomi Mi Mix 4 bambaşka bir tasarım ile gelecek
Türkiye'de satılan Galaxy A51 kamera puanı ile şaşırttı
Kia’nın elektrikli pikap kamyonu test edilirken görüntülendi
Sonraki Haber