Samsung 3 yıl boyunca Andorid güncellemesi alacak modellerini açıkladı

Kısa bir süre önce 3 yıl boyunca Android güncellemesi sözü veren Samsung, bahse konu modellerini açıkladı.

Akıllı telefon pazarında uzun yıllardır lider konumda yer alan Samsung, kısa bir süre önce kullanıcılarını sevindirecek açıklamalarda bulunmuştu. Güney Koreli teknoloji devi bazı modellerine 3 yıl boyunca Android güncellemesi geleceğini müjdelemişti.

Malum günümüzde söz konusu Android olduğunda orta segmentteki modeller 1 güncelleme yüzü görebiliyor. Üst segment yani amiral gemisi kategorisinde yer alan cihazlar ise 2 güncelleme alabiliyor. Lakin Samsung bu konuda çıtayı bir tık daha yukarı taşıyarak içerisinde orta segment modellerin de yer aldığı uzun bir liste yayınladı.

Bu Samsung modelleri 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak!

Dürüst olmak gerekirse Samsung Android güncellemeleri söz konusu olduğunda pek de girişken bir firma değil. Yani yeni çıkan bir Android sürümünü hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunamıyor. Sunsa bile bu durum yalnızca üst segmentteki müşterileri kapsıyor.

Elbette bunda Samsung’un geniş bir model yelpazesine sahip olmasının rolü çok büyük. Dolayısıyla şaşırmamak gerekli. Öte yandan Samsung’un bu modelleri satarken vermiş olduğu bir güncelleme sözü de yok. En azından şimdiye kadar yoktu. Fakat artık bazı modellerin 3 yıl boyunca güncelleneceğini biliyoruz.

Peki 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak olan Samsung modelleri hangileri? Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak olan Samsung modelleri listesi ile başbaşa bırakalım.

Popüler Haberler