Samsung Galaxy F42 resmiyete kavuştu! İşte F42'nin özellikleri!

Orta segment telefon piyasasında aktif bir rol oynayan Samsung'un yeni telefonu Galaxy F42 resmiyete kavuştu! İşte F42'nin özellikleri!

Samsung, Türkiye de başta olmak üzere giriş ve orta segment telefon pazarında bir çok ülkede büyük başarılara imza atan bir marka. Son dönemde Çinli teknoloji devlerinin sağladığı fiyat performans ürünleri ile bizzat rekabet eden Samsung'un en rekabetçi cihazlarından birisi olan Samsung Galaxy F42 5G, Wi-Fi sertifikası alarak resmiyete kavuştu. İşte Redmi Note 10'a bizzat rakip olması beklenen Samsung Galaxy F42 5G'nin özellikleri:

Galaxy F42 5G'nin Wi-Fi sertifikasyonu listesinde 2.4GHz ve 5GHz çift kanal bantlı Wi-Fi teknolojilerini destekleyeceği tam olarak doğrulandı. Aslında çift bantlı internet günümüzün standart teknolojilerinden birisi haline geldiği için bu özelliğin çok da şaşırtıcı olduğunu söylemek zor. Liste içerisindeki en önemli detay cihazın model numarasının kesinleşmiş olması, Samsung Galaxy F42 5G SM-E426B / DS model numarası ile piyasaya çıkacak.

Söylentilere göre Galaxy F42 5G yepyeni bir telefon olmayacak, büyük oranda Samsung'un diğer bir orta segment cihazı olan Galaxy M42 5G ile benzer özellikler taşıyacak. Eğer bu söylentiler doğruysa Galaxy F42 5G'nin Qualcomm'un 7nm üretim sürecinden geçmiş Snapdragon 750G platformu ile piyasaya çıkacağını söylemek pek de yanlış olmaz.

Yine söylentilere göre aynı M42'de olduğu gibi 6.6 inç HD+ çözünürlükte Super Amoled ekrana sahip telefon gücünü 15W hızlı şarj destekli 5.000mAh kapasiteli bataryadan alacak ve parmak izi sensörü ekranın içine gömülü olacak.

48MP ana sensör olmak üzere 4 sensörlü kamera paketi ile gelmesi beklenen cihazın lansman tarihi ve fiyatı ile ilgili bir bilgi yok.

Samsung'dan genişleyen ekranlı telefon geliyor!
İşte en hızlı Honor telefonlar! Daha hızlısı yok!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber