Samsung Galaxy M51 çıkış tarihi belli oldu

Samsung'un M serisindeki en güçlü modeli için çıkış tarihi belirlendi. İşte Samsung Galaxy M51 çıkış tarihi ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Samsung M serisindeki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda ülkemizde M31 modeliyle önemli bir müşteri kitlesine erişen Güney Koreli teknoloji devi önümüzdeki dönemde Galaxy M51 modeli ile tekrardan sahneye çıkacak.

Hatırlanacağı üzere Samsung şu aralar M41 modelini satışa sunmayı planlıyordu. Lakin M41'in ekranını üretecek olan Çinli firma Samsung'un kriterlerini karşılayamadı. Dolayısıyla Samsung da ekranı kötü bir M41 çıkartmak yerine telefonu iptal etme kararı aldı.

Samsung Galaxy M51 için geri sayım başladı

M41 ile ilgili yaşanan gelişmelerin ardından gözler M51'e çevrildi. Samsung'un Galaxy M51 modelini ne zaman satışa sunacağı büyük bir merak konusuydu. Nitekim M51 için ilk tarih verildi.

Güney Koreli şirket M51 modelini ilk olarak Hindistan'da satışa sunacak. Cihazın bu pazarda satışa sunulacağı tarih ise Eylül olarak netleştirildi. Muhtemelen M51'in global pazara gelmesi de Kasım ayını bulacaktır. 

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. M51'in henüz Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği netlik kazanmış değil. Lakin büyük bir ihtimalle Samsung Türkiye M31'de olduğu gibi M51'i de ülkemizde satışa sunacaktır. 

Malum, Galaxy M31 6000 mAh'lık bataryasıyla Türkiye'de hayli talep görmüştü. M51'de ise 4000 mAh'lık bir bataryanın yer alacağı sızdırıldı. Dolayısıyla A51 varken M51'in benzer özelliklerle ne kadar talep göreceği şimdilik soru işareti.

Karşınızda Samsung Galaxy Fold 2!
Xiaomi Redmi Note 9 fiyatı düştü biz de kutudan çıkardık!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber