Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 25W şarj cihazıyla geliyor!

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 45W şarj standartını donanımsal olarak destekleyecek olmasına rağmen, 25W şarj cihazıyla geliyor!

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 45W şarj standartını donanımsal olarak destekleyecek olmasına rağmen, uygun şarj aleti ile satışa sunulmayacak. Bunun yerine 25W şarj aleti ile satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 25W şarj cihazıyla geliyor!

Daha önceki sızıntılar, Samsung Galaxy Note20 serisinin, Samsung'un 45W'a kadar çıkan USB Power Delivery standardı üzerinden hızlı şarj çözümü sunacağını ortaya çıkarmıştı. Bununla birlikte, şirket kutuya daha yavaş 25W şarj cihazları sağlama geleneğini koruyacak olduğu ortaya çıktı. Bu da kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı.

Leakster @rquandt gerçekleştirmiş olduğu doğrulamaya göre, Galaxy Not 20 ve Galaxy Not 20 Ultra perakende paketlerinin bir parçası olarak 25W şarj cihazı sunacak.

Ancak iyi haber şu ki; şirketin resmi internet sitesi üzerinden satılan adaptörleri ile daha hızlı şarj edilebilecek akıllı telefonda, iki adaptör arasında devasa farkların olmayacağı düşünülüyor. Çünkü, Galaxy Note 10 Plus cihazı kutudan 25W sistem ile birlikte çıkarken bazı kullanıcılar 45W adaptör ile karşılaştırma videoları yayınlamıştı. 15 dakikalık dolum süresinde 25W sistem cihazı %33 oranında şarj ederken, 45W adaptörün %34 oranında dolum yaptığı gözlemlenmişti. Bununla birlikte, Galaxy Note20 serisi ile işler farklı olabilir.

Üniversitelere uzaktan eğitim formülü! YÖK Başkanı açıkladı!
7.000 mAh batarya! Samsung Galaxy M51 özellikleri sızdırıldı!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber