Samsung Galaxy R geliyor

Daha önce Galaxy Z olarak bildiğimiz Galaxy R' nin satışına kısa bir süre sonra başlanıyor.

Android işletim sistemi ile bir bütün haline gelen Samsung Mobile, yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Daha önce karşımıza Galaxy Z ismiyle çıkan, fakat sonradan Galaxy R olduğu öğrenilen yeni akıllı telefonun Ağustos' un başından itibaren Avrupa, Güneydoğu Asya, Güneybatı Asya ve Çin'de satışa başlanacağı duyuruldu.

Galaxy R donanım olarak Galaxy S2' nin biraz kırpılmış hali, dolayısıyla biraz daha ucuz olacak gibi gözüküyor.

Galaxy R ayrıca açıklamayan bir işlemciye sahip, Samsung işlemcinin çift çekirdekli olduğunu açıkladı ama markasını ve gücünü açıklamadı. Buda merak konusu haline geldi. Daha önce 1GHz Nvidia Tegra 2 olduğu belirtiliyordu ama buda kesin değil.

Diğer özelliklere bakacak olursak, 1GB Ram, 4.19 inçlik 480 x 800 çözünürlüğünde dokunmatik Super Clear LCD ekran, 8GB dahili hafıza, Samsung telefonlarda standart haline gelen 32 GB' a kadar microSD desteği, 5 megapiksel otomatik odaklamalı ve led flaşlı kamera, 1.3 megapiksel görüntülü konuşma için ön kamera, Full HD video oynatımı, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0

Cihazın batarya süresi ise 550 saate kadar bekleme, 580 dikakaya kadar da konuşma süresi vaad ediyor. Tabiki kullanılan ekstra uygulamalara göre bu değişebilir.

Galaxy R' ye göz atmak isterseniz aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


Gmail' in Android uygulaması güncellendi
Skyfire ekibinden iOS' a yeni bir uygulama
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber