Samsung Galaxy S 3'ü çekiçli çivili test ettik!

Samsung Galaxy S 3 bakın ne kadar dayanabildi!

Samsung Galaxy S 3 şimdiye kadar iPhone'a kafa tutan en iyi akıllı telefonlardan biri. Samsung Galaxy S 3'ün ne kadar iyi olduğu çekiçli çivili test ediliyor. Samsung'un amiral gemisinin test sonuçlarını haberimizdeki videodan da izleyebilirsiniz.

Ayrıca videoda Samsung Galaxy S 3'ün dayanıklılık testine geçmeden önce Asus Transformer Pad Infinity Android tabletinin kutudan çıkmış incelemesini de bulabilirsiz. 1920 x 1200 çözünürlük, 8 mega piksel kamera, 2 mega piksel ön kamerası bulunan bu cihaza klavye de takılabiliyor. 499-599$ arasında bir fiyatı var ve 150$ da klavye için düşündüğümüzde yaklaşık iPad fiyatına gelen bu tablet oldukça kullanışlı.

İlk olarak soğuğa dayanıklılığı test ediliyor. Samsung Galaxy S 3'ü dondurucuda 2 saat beklettik. Çıkardığımızda ise dokunmatik ekranının çalışmasında hiç bir değişiklik olmadı.

Daha sonra 250 watt 120-140 derece arasında bir bölgede tutuldu. Sıcaklık testi için Samsung Galaxy S 3 test ediliyor ve bir saat bekliyor. 10 dakika bekletiyoruz ve şaşırtıcı hala çalıştığını görüyoruz. Tek kelimeyle inanılmaz.

Daha sonra yere atıyoruz ekranda ve çalışmasında herhangi bir değişiklik olmuyor. 2. kere sert zemine atılıyor. 3.atışta ise önce havaya atılıyor ve sert zemine düşüyor. Arka kapağı da oldukça esnek olduğu için zarar görmedi. Dayanıklılık testi de başarılı.

Anahtar testinde anahtarınızla telefona olabilecek darbeler gerçekleştiriliyor. Örneğin çantanızda ya da cebinizde anahtar ve telefon aynı yere konulduğunda ekranın çizilmesi durumu için bu da önemli bir test. Oldukça çok yaptıktan sonra biraz çizikler görüyoruz ancak yine de başarılı olduğunu söylemeliyiz.

Şimdi ise en önemlilerinden biri su testi. 10-15 dakika bekletiliyor. İyice kurulanıyor ve kurutma sırasında bile açılıyor. Bataryayı tekrar taktığımızda çalıştığını görüyoruz, hoparlör ve ekran çalışabiliyor.

Daha sonra videoda Samsung Galaxy S 3 testinin ardından bazı teknolojilerin tanıtımı yapılıyor. NFC özellikleri inceleniyor. NFC telefonların kendi arasında ya da diğer cihazlarla bağlantısını sağlar. NFC etiketinin neler yapabileceği gösteriliyor. Son olarak da dumansız elektronik sigara deneniyor. Sigara dumanının negatif etkilerini yok eden bu cihaz dışarıya sadece buhar veriyor.

Videoyu izlemek için tıklayın!

iPhone'a Windows Phone 8 metro arayüzü!
iPhone'a çiçek gibi Windows 8 Metro arayüzü!
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber