Samsung Galaxy S5 işkence odasında!

Samsung, satışa sunmadan önce Galaxy S5'i test aşamasında işkence yapıyor.

Bir cihaz perakende satışa hazır olmadan önce, hayat şartlarında günlük aşınma ve yıpranmalara karşı sağlamlığından emin olmak için bir dizi testlerden geçirilir. Samsung’da, tüm üreticiler gibi tasarımı kesinleşmiş akıllı telefonlarında sabitleme gereken alanları belirlemek için çeşitli testlerden geçiriyor.

Samsung'un test laboratuarlarında Galaxy S5, bir makine ile çeşitli yükseklik ve açılardan düşürülüyor. Şirket bu verilerle Galaxy S5’in hangi şartlarda daha dayanıklı olacağını hesaplıyor. Başka bir makine ile de cihazın düğmelerine defalarca basarak ne kadar süre dayanabileceğini test ediliyor.

Samsung aynı zamanda cihazın sinyal gücünü sınamak ve yaydığı radyasyonu ölçmek için köpük kaplı duvarlar ve tavanlar kullanıyor. Cep telefonunun doğada toza ve suya dayanıklılığını test etmek için, toz parçacıkları ile Galaxy S5 inundates küçük odasına yerleştirilir. Bu testler, statik elektrik, hoparlör ses ve mikrofon hassasiyeti testlerinin yanı sıra gerçek dünya kullanım koşullarını simüle etmek için yapılmaktadır.

Sonraki sayfalarda Galaxy S5'in işkence odasındaki görüntülerini inceleyebilirsiniz.






HTC One M8, Galaxy S5'den daha iyi!
ASUS Transformer Pad TF103C, Intel Atom Z3745 ile geliyor
İşte size uygun fiyatlı tablet, hem de iPad kadar güçlü
Sonraki Haber