Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in ekran ve pili pahalıya patlayacak

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in ekran ve pili kaça mal olacak?

Eğer Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge almayı planlıyorsanız, kullanıcı tarafından değiştirilemeyen bir pil ile geldiğini mutlaka biliyorsunuzdur. Yeni Galaxy S6’lar düşük tamir edilebilir puanlarının yanısıra ufak bir sorunda bile mutlaka bir onarım merkezine götürmeniz tavsiye ediliyor.

PC Mag’a göre Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in pilinin değişmesi size 45 dolar artı nakliye ücretine mal olacak. Eğer bu işlem firmanın sunduğu 1 yıl garanti süresi içerisinde yapılıyorsa, şirket ücretsiz olarak değiştirecektir.

45 $, Galaxy S5 pilinin (29,99 $) değiştirme ücretinden daha yüksek ancak, 79 $ olan yeni bir Apple iPhone 6 pilini değiştirmekten daha hesaplı. Söylendiğine göre, Samsung, Galaxy S6’nın ekranını yenilemek için 199 $ talep edecek. Tabii ki bu durum yine 1 yıllık garanti süresi sonrasında olacak.

 Bir çift eğri ekranı olmasına rağmen Galaxy S6 Edge’in de ekranı 199 $ ücrete mal olacak. , PC Mag Samsung’un oldukça hızlı bir şekilde Galaxy S6 ve S6 Edge’in ekranını veya pilini değiştireceğini söylüyor. En azından ABD’de bir iş günü içinde sahiplerine geri verilecek. Diğer pazarlarda farklı olabilir.

Sonraki sayfalarda parçalanmış Galaxy S6’yı inceleyebilirsiniz.



 






Sonraki sayfalarda Galaxy S6 Edge’in parçalara ayrılmış görsellerini inceleyebilirsiniz.

























8 megapiksel ön kameralı Huawei P8 tanıtıldı!
'Google El Yazısı Girişi' klavye uygulaması yayınlandı!
Kaya gibi sağlam akıllı saat: Black Shark GS3 piyasaya sürüldü
Sonraki Haber