Samsung Galaxy S7 Parçalara Ayrıldı

Rusya merkezli bir teknoloji sitesi Galaxy S7'yi parçalara ayırdı

Resmi lansmanın üzerinden henüz 1 hafta bile geçmemişken, Samsung'un yeni tepe modeli Galaxy S7 parçalara bölündü ve bütün iç aksamı ortaya çıkartıldı. Rusya merkezli bir teknoloji haber sitesi, S7'yi tamamen parçalara ayırdı.

Site tarafından verilen bilgiye göre Galaxy S7, metal çerçeve etrafından kolaylıkla açılabiliyor. Telefonun arka kısmı metal çerçeveye güçlü bir yapıştırıcı ile sabitlenmiş ve kasanın suya dayanıklı yapısı bu şekilde oluşturulmuş. Yani kasa içinde herhangi bir conta sistemi yok.



Telefonun su geçirmez yapısını sağlayan bu yapıştırıcının ise ne kadar uzun ömürlü olacağı ve olası bir uzun süreli sıcağa maruz kalması durumunda kalitesini kaybedip kaybetmeyeceği ise merak konusu. Bu durumda telefonun sahip olduğu IP68 sertifikasının kapsamı dışında kalma ihtimali var.

Lansmanda da bahsi geçen sıvı soğutma sistemi ise hem Exnos 8890 hem de Snapdragon 820'li modellerde, CPU ve GPU etrafında gezerek ısının taşınmasını sağlayacak ve bu sayede cihazın yoğun yük altında nispeten daha az ısınacağı söyleniyor.


İşaretli alanda gösterilen küçük bant ise telefonun deyim yerindeyse boğulması durumunda, kırmızı X işaretleri belirgin hale gelecek bu sayede cihazın limitlerinin üzerinde bir su derinliğine girip girmediği tespit edilecek.


Bu görselde ise Samsung Galaxy S7 modelinin LTE modemi ve amfisi yer alıyor. LTE modemde Samsung Shannon 935, diğer kısımda ise Avago AFEM-9030 amfi yer alıyor.


Yayınlanan son görsel ise telefonun tamamen parçalanmış halini bizlere gösteriyor.

Dünyanın en ucuz telefonuna yoğun ilgi
Resmi: Xperia Z serisi artık olmayacak
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber