Samsung Galaxy Z Flip 3 BESPOKE Edition tanıtıldı!

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon serisine eklenen Galaxy Z Flip 3 BESPOKE Edition tanıtıldı.

Samsung Unpacked etkinliğinde Güney Koreli tenoloji devi, istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition’ı duyurmuştu. Katlanabilir cihazlar piyasasında şu anda lider konumda olan Samsung Galaxy Z Flip BESPOKE cihazını tanıttı.

Söz konusu model standart Galaxy Z Flip 3’ten biraz daha 'renkli' bir şekilde tasarlanmış. Z Flip 3 Bespoke Edition, standart Z Flip 3’ün özelleştirilmiş bir versiyonu. BESPOKE, satın alırken siyah ve gümüş olmak üzere iki çerçeve renginden biriyle tercih edilebiliyor. Ayrıca mavi, sarı, pembe, siyah ve beyaz olmak üzere 5 farklı ön ve arka panel rengini de mevcut. Tüm renk kombinasyonları toplandığında telefonda toplamda 49 farklı kombinasyonu karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 BESPOKE Edition tanıtıldı!

Samsung Galaxy Z Flip BESPOKE Edition temelde esas modelle aynı yapıya sahip. Tek farkı 49 farklı renk kombinasyonuna sahip olması. Yeni cihaz ile kullanıcılar kendilerine özel Z Flip 3 modellerini oluşturabiliyor. Galaxy Z Flip BESPOKE ile siyah, beyaz, sarı, pembe ve mavi renkleri ile farklı kombinasyonlar yapılabilecek.

Samsung ayrıca Galaxy Watch 4’e de bir güncelleme sundu. Bu güncelleme sayesinde 4 adet özelleştirilebilir saat arayüzü de eklenmiş oldu. Samsung, kullanıcıların bu arayüzleri diledikleri gibi değiştirebileceğini duyurdu. Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition renk seçeneklerine ek olarak seçilen renge uygun özel duvar kağıtları ve kilit ekranları da sunacak.

WhatsApp'da görüntülü arama nasıl yapılır? Sesli aramaya nasıl geçilir?
TİkTok'da karanlık mod nasıl etkinleştirilir?
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber