Samsung ve Qualcomm'dan büyük işbirliği!

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung ile akıllı telefonlara hayat veren Qualcomm arasında oldukça ilginç bir ortaklık anlaşması yapılmış gibi görünüyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung için yılın en önemli gününe yalnızca 2 gün kaldı. 1 Şubat 2023 tarihi itibariyle tanıtılacak olan Galaxy S23 serisi için hazırlıklarını tamamlayan Samsung, aslında bu günün planlarını çok öncesinden yapmış.

Aslında bugüne kadar internete yansıyan bilgilerden hemen herkes bu planların bir kısmını biliyordu ancak ortaya çıkan yeni bir görsel, Güney Koreli teknoloji devinin ne kadar ciddi adımlar attığını gün yüzüne çıkarttı.

Samsung ve Qualcomm'dan büyük işbirliği!

Yeni sızıntının kaynağı bugüne kadar pek çok önemli konuya ilişkin aktardığı doğru bilgilerle güvenilirliğini kanıtlayan Roland Quant. Ünlü duyumcu tarafından paylaşılan bir görselde, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin altında başka herhangi bir yonga setinde bulunmayan bir imza görülüyor “FOR GALAXY”. Bunun anlamı, uzun bir süredir ortalıkta dolaşan ve Qualcomm’un Samsung için özel Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti geliştirdiği iddiaları fazlasıyla doğru. Fazlasıyla diyoruz çünkü Quant’ın aktardığı bilgilere göre, For Galaxy çipi muadillerinden önemli derecede daha yüksek performans sunacak.

Üstelik iki teknoloji devi arasında daha şimdiden Galaxy S24 serisi için de ön anlaşma imzalandığı ve bu anlaşmanın kesinlik kazanıp kazanmayacağının Samsung’un Exynos serisinin durumuna göre belli olacağı da yine gelen son dakika bilgileri arasında yer alıyor.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A14 4G özellikleri sızdırıldı
Apple, WiFi 6E kullanılabilirliğini iPhone 15 Pro modelleriyle sınırlayabilir
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber