Samsung'un yeni f/p canavarı Galaxy M52 özellikleri belli oldu

Samsung'un akıllı telefonu Galaxy M52 özellikleri ve tasarım detayları belli oldu.

Galaxy M52 5G, Samsung'un Hindistan için bir sonraki büyük Galaxy M serisi akıllı telefonu olacak. Cihazın tüm özellikleri şimdiden sızdırıldı. Bugün cihazın basın görselleri de geldi. Böylece Galaxy M52 5G için renk seçeneklerinin yanı sıra tasarımı da öğrenmiş olduk.

Galaxy M52 5G'nin görüntüleri, güvenilir haberleriyle tanınan Ishan Agarwal'dan geldi. Resimlere göre, telefon Galaxy F62'ye benzer bir arka kaplamaya sahip olacak. Başka bir deyişle, akıllı telefonun arkasında ince çizgiler olacak.

Samsung'un yeni f/p canavarı Galaxy M52 özellikleri 

Akıllı telefonda dikey olarak üçlü bir arka kamera kurulumu yer alacak. Bu kamera dizisinin konumu ve şekli bize Galaxy S20 FE'yi hatırlatıyor. Ayrıca, ses seviyesi düğmeleri ve parmak izi sensörünün gömülü güç tuşu sağ tarafta, SIM kart yuvası sol tarafta olacak.

Spesifikasyonlar söz konusu olduğunda, yaklaşmakta olan Galaxy M52 5G, 120Hz yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass 5 koruması ile 6,7 inç FHD+ (1080 x 2400 piksel) Süper AMOLED ekrana sahip olacak. Cihaz, 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile birleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 778G yonga seti tarafından desteklenecek. Arka kamera dizisi 64 MP birincil sensör, 12 MP ultra geniş birim ve 5 MP derinlik sensörü içerecek. Ön tarafta ise selfie ve görüntülü aramalar için 32 MP'lik bir kamera olacak. Yazılıma gelince, telefon, Knox 3.7 güvenliği, Hızlı Geçiş, İçerik Önerileri desteği ile Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile gelecek.  Son olarak, cihaz 164 x 76 x 7 mm boyutlarında ve 175 gr ağırlığında olacak.

realme rakiplerini zor durumda bırakacak 2 modeli satışa sundu! F/P canavarları
Xiaomi 3 nesil Android güncellemesi sözü verdi!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber