Sony yeni Xperia'larını tanıttı

Sony akıllı telefonu Xperia M modelini resmen tanıttı.

Sony akıllı telefonu Xperia M modelini resmen tanıttı. Cihazın 4.0 inç TFT ekranını FWVGA çözünürlük destekliyor. Qualcomm Snapdragon S4 Plus 1GHz çift çekirdekli Krait işlemci, Adreno 305 grafik ve 1 GB RAM sahip yonga seti tarafından desteklenmektedir.

Sony Xperia M de Exmor RS sensör özelliğine sahip 5MP arka kamera ve 720p video kaydı yapan görüntülü sohbetler için 0.3MP ön kamera ve 4 GB genişletilebilir depolama kapasitesine sahip özelliklerle geliyor.

Sony Xperia M akıllı telefonun bağlantı paketinde ise; çift bant Wi-Fi, 3G ile HSPA, Bluetooth 4.0, NFC ve FM radyo içeriyor. Sony Xperia M reklamında "sihirli tek tuşla fonksiyonları" ile NFC bağlantı ve özel paylaşım uygulamalarını ön plana çıkartıyor.

Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan Sony Xperia M dört renkli versiyonları ile satışa sunulacak. Bu renkler,  Siyah, Beyaz, Mor ve Kireç.

Xperia M akıllı telefonun Çift-SIM versiyonu da mevcut. Xperia M ekstra çift SIM versiyonu, Lime renk seçeneği haricinde diğer modelle aynı özeliklere sahip olacak.

Her iki model de bu yıl 3. çeyrekte raflarda yerini alacak, ancak fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi verilmemiş.

Galaxy S4 ile bebek kundaklamak - Video
AirDrop İOS'a gelecek mi?
MediaTek çıldırdı! Şimdi de ABD pazarına hakim olacak!
Sonraki Haber