Süper fırsat! İşte indirime giren Oppo modelleri!

Bugün sizlerle beraber indirime giren Oppo modellerini mercek altına alıyor olacağız. İşte bu ay indirime giren telefonlar!

Her ay olduğu gibi bu ay da indirime giren telefonları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise ülkemizde olan yatırımlarını gittikçe arttıran Çin merkezli teknoloji devi Oppo olacak. Piyasaya çıkardığı telefonları ile kaliteyi önceleyen bir marka olduğunu gösteren Oppo, fiyat anlamında da oldukça uygun şeyler sunuyor.

Süper fırsat! İşte indirime giren Oppo modelleri!

Android cephesinin en önemli isimlerinden birisi olan Oppo, son dönemlerde oldukça popüler. Zira marka emsallerine kıyasla hem kaliteyi sunuyor hem de uygun fiyat politikasından vazgeçmiyor. Şirketin amiral gemi modellerinde fiyatlar yüksek gibi gözükse de, orta segment telefonlarda fiyatların oldukça makul olduğunu söyleyebiliriz. Eğer siz de yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorsanız ve tercihiniz Android ise, Oppo tam size göre!

Zaten fiyatları makul olan markanın telefonları, Eylül ayı ile beraber güzel indirim fırsatları yakaladı. Bu indirim fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira bildiğiniz gibi ülkemizdeki teknolojik ürün fiyatları çok kısa aralıklarla değişebiliyor. Dilerseniz artık biz de lafı daha fazla uzatmadan bu indirimleri sizlerle paylaşmış olalım. İşte Eylül ayında indirime giren Oppo akıllı telefon modelleri!

Not: Bütün fiyatlar Oppo Türkiye garantili fiyatlardır.

Oppo A5 2020 64 GB

Fiyatı: 2.690,00 TL

Popüler Haberler