Tab S8 ciddi anlamda iPad'e rakip olabilir mi? İşte yanıtı

Samsung, uzun süredir beklenen Unpacked 2022’yi nihayet gerçekleştirdi ve birbirinden önemli cihazlarını da tanıtmış oldu. İşte Samsung’un yeni amiral gemisi tablet modelleri.

Unpacked etkinliği, teknoloji dünyasının en önemli günlerinden biridir. Çünkü dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, yeni amiral gemilerini tanıtmak için genelde Unpacked etkinliği ismini verdiği bugünü tercih eder. Geçtiğimi günlerde yine böyle oldu ve akıllı telefon dünyasının yeni starı Galaxy S22 serisinin yanı sıra, tablet dünyasında da Apple iPad’lerin en büyük rakibi olması beklenen Galaxy Tab S8 serisi de resmen tanıtılmış oldu.

Etkinlikte, beklenildiği üzere birbirinden farklı 3 adet yeni tablet modeli tanıtıldı. Bunlar Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra isimli tabletler.

Bu üç modelin detaylı özelliklerine geçmeden önce hemen belirtelim, her üç modelde arka yüzeyde yer alan özel bir çıkıntıda konumlanan S Pen destekli bir şekilde piyasaya sürülüyor.

Yine her üç cihazın bir diğer ortak özelliği ise üçünün de gücünü Snapdragon 8 Gen 1’den alıyor olması. Bu genel bilgilendirmeden sonra isterseniz şimdi de detaylı özelliklere bir göz atalım.

Popüler Haberler