Tanıtılmadan tanıtılan telefon: OnePlus 9!

Android tutkunlarının merakla beklediği Hasselblad imzalı kameralı OnePlus 9, ilginç bir şekilde tanıtılmadan tanıtıldı. İşte detaylar.

Telefon kamerasında devrim yaratacağı söylenen OnePlus 9 için artık geri sayım başladı. Hasselblad imzalı lensleri ile yeni bir devri açacak olan telefonun geçtiğimiz haftalarda render görselleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise ilginç bir şekilde telefon tanıtılmadan tanıtıldı.

OnePlus'ın resmi Twitter hesabından OnePlus 9 Pro Morning Mist ve OnePlus 9 Winter Mist sürümlerinin tüm görsellerini resmi olarak yayınladı. Sızıntıların yüzden 100 doğru çıktığını kanıtlayan bu paylaşım, telefonun ilginç bir tasarım ile geleceğini de ortaya çıkarıyor.

Telefonun arkasındaki film kaplama, üstte 60 derecelik bir sis veya difüzyon seviyesinden altta 20 dereceye geçiş yapıyor. Yine arka yüzeyde yansıtıcı bir cam yer alıyor. Bu sayede üstte sis benzeri bir yüzeyden alt bölüme ayna görünümüne güzel bir şekilde geçiş yapılıyor. Tasarım yavaş yavaş kenarlarda gümüşten siyaha geçiyor. Oldukça şık görünen bu tasarım 2021'e damga vuracak demedi demeyin.

Firma; OnePlus 9 Pro'nun yüzde 50 güç tasarrufu sağlayan Quad HD + 1-120Hz değişken yenileme hızına sahip LTPO ekran, 10 bit ile gerçek renkler, 8192 düzeyinde parlaklık ayarı, otomatik renk sıcaklığı algılama ile geleceğini doğruladı. Ayrıca, 13 görüntüleme kaydıyla DisplayMate’in A + derecelendirmesini aldığı da belirtildi.

23 Mart'taki resmi lansman öncesinde önümüzdeki günlerde OnePlus 9 serisi hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak gibi görünüyor. Son olarak iki modelin de Snapdragon 888 yonga seti ve 8 GB RAM'den besleneceğini belirtelim.

Apple renk olayını yanlış anladı! iPhone 12 alacalı bulacalı oldu!
Sahte telefonlara dikkat! İşte en çok kopyalanan telefon markası!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber