Turkcell’den bayram müjdesi!

Turkcell’den bayram müjdesi gibi yeni yurtdışı kampanyası.

Turkcell’liler bayramı nerede geçirirse geçirsin yurtdışında konuşmak onlar için çok avantajlı. Tam 47 ülkeyi kapsayan Yurtdışı Bayram Avantaj Kampanyası sayesinde bayram boyunca 100 dakika konuşmak sadece 29 TL. Üstelik rahat rahat bayramlaşabilmeleri için 100 SMS de Turkcell’in hediyesi.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, ihtiyaca yönelik paketleriyle müşterilerine yurt dışında da en uygun ve en kaliteli hizmeti, avantajlı fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Turkcell, şimdi de Kurban Bayramı’nı yurtdışında geçirecek abonelerine bayram müjdesi gibi bir kampanya sunuyor. Yakınlarıyla doyasıya bayramlaşmak isteyen Turkcell’liler, yurtdışı bayram kampanyası sayesinde yurt içi tarifeleri ne olursa olsun tam 47 ülkeden 29 TL karşılığında her yöne arama yapabilecekler. Bayram fırsatı bununla da sınırlı değil; kampanyaya dahil olan herkes rahat rahat bayramlaşabilsin diye 100 SMS de Turkcell’den hediye.

31 Ekim’e kadar geçerli kampanyaya dahil olmak çok kolay. Bunun için 19-29 Ekim 2012 tarihleri arasında BAYRAM100 yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

Bu avantajdan Kurban Bayramı’nda; ABD, Almanya, Arnavutluk, Andora, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, San Marino,​ Ukrayna, Yunanistan ve KKTC’yi ziyaret eden tüm faturalı ve ön ödemeli Turkcell’liler, yurtiçi tarifelerinden bağımsız olarak faydalanabilecekler.

Detaylı bilgi için www.turkcell.com.tr/yurtdisi

Galaxy S3 için Jelly Bean çok yakında!
HTC J Butterfly tanıtım ve inceleme videoları
Huawei yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler
Sonraki Haber