Uygun fiyatlı Nokia 9.3 PureView de koronavirüs engeline takıldı

Nokia’nın bu yıl içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı yeni amiral gemi modeli Nokia 9.3 PureView’e dair bazı detaylar belli oldu.

Telefon pazarının en eski üyelerinden birisi olan Nokia, son dönemde çıkarmış olduğu bütçe dostu akıllı telefonları ile yeniden gündem konusu olmayı başardı. Donanımsal anlamda orta seviye diyebileceğimiz modellere ağırlık vererek pastadaki payını arttırmak isteyen ünlü marka, satış rakamlarını daha da iyi noktalara çekmenin peşinde. Yalnızca giriş ve orta seviye cihazlar ile başarı yakalamanın mümkün olmadığını bilen HMD Global, bir amiral gemi modeli üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

Daha önce çıkarmış olduğu üst seviye akıllı telefonlarda beklediği başarıyı yakalayamayan şirket, bu sefer ipleri sıkı tutmaya oldukça kararlı gibi görünüyor. 2020 yazının son ayında tanıtılmasını beklediğimiz telefonun ismi muhtemelen Nokia 9.3 PureView olacak. Cihazın güçlü bir işlemci ile geleceğini tahmin etmek zor değil ve bu noktada muhtemelen Qualcomm tarafından üretilen son Snapdragon yonga seti tercih edilecek. Cihazın diğer şirketlerin piyasaya sürmüş olduğu amiral gemi modellerine oranla çok daha uygun fiyatlı olacağı da gelen bilgiler arasında.

Uygun fiyatlı amiral gemi Nokia 9.3 PureView ne zaman çıkacak?

Dünyayı saran koronavirüs pandemisi cihazın çıkış tarihini fazlasıyla öteliyor. HMD Global, pandeminin gidişatına göre telefonu ne zaman tanıtacağına karar verecek ancak tahminlerimize göre Nokia 9.3 PureView amiral gemi modelinin çıkış tarihi Ağustos sonu veya Eylül başlarına denk gelecek. Bakalım şirketin tepe modeli beklenen ilgiyi görebilecek mi? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Samsung kendi katlanabilir ekranı için kolları sıvadı
Xiaomi Mi 10 5G satışa çıkmadan fiyatı düştü!
TikTok yapay zeka destekli yeni özelliğini test ediyor, fenomenlere elveda deyin
Sonraki Haber