Uzay temalı 10 harika duvar kağıdı

Telefonunuzda kullanmanız üzere derlediğimiz birbirinden güzel uzay temalı duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Evren kaç yaşında? Peki evren ne kadar hızlı genişliyor? Yıldızlar nasıl sönerek ömrünü yitiriyor? Peki düyamızın ne kadar ömrü kaldı? Uzayın bir sonu var mı? Zaman kavramı uzayda farklı mı işliyor? Evet tüm bunların bir cevabı elbette var, ancak biz insanoğlu bu cevaplara ne derece ulaşabildik? Uzay hakkında merak edilen birçok sorunun cevabı hala gizemini korumakta…

Uzayın, birçok kişi tarafından, oldukça merak edilen, genel olarak ilginç bulunan ve aynı zamanda da gizemlerle dolu bir boşluk olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Zira bilim adamları tarafından günümüzde de sonunun bulunamadığı Uzay, içerisinde milyarlarca gezegen barındırmaktadır. Bundan dolayıdır ki; neredeyse uzay ile ilgili yayınlanan her şey hemen dikkatimizi çekmeyi başarmaktadır.

Enerjisi biten büyük yıldızların şiddetle patlaması sonucu meydana gelen Süpernovalar, çekim alanı her türlü maddesel oluşumun ve ışınımın kendisinden kaçmasına izin vermeyecek derecede güçlü olan kara delikler, elektromanyetik dalgalarla (radyo dalgaları, gözle görülebilen ışık, x-ışınları, vb.) etkileşime girmeyen, varlığı yalnız diğer maddeler üzerindeki kütle çekimsel etkisi ile belirlenebilen kara maddeler, bir yıldızın etrafında dolanan gök cisimleri, yani bildiğimiz tabiri ile gezegenler, ağırlıklı olarak hidrojen ve helyumdan oluşan, yoğun ve karanlık uzayda ışık saçan gökyüzünde bir nokta olarak görünen plazma küreleri yani bildiğimiz anlamı ile yıldızlar… Saymakla bitiremeyeceğimiz, oldukça merak uyandıran, birbirinden tuhaf maddeler…

Bu anlamda değerlendirecek olursak, akıllı telefonlarda duvar kağıdı olarak tercih edilen görsellerin en gözde temaları arasında uzay yer alıyor. Zira klasik uzay fotoğrafları dışında pek çok görsel ile, telefonunuza dikkat çekici bir hava katmanız mümkün. Bizler de bu anlamda, telefonunuzda kullanmanız üzere derlediğimiz, birbirinden güzel uzay temalı duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Sizler telefonunuz için duvar kağıdı beğenirken, biz de uzay hakkında oldukça şaşıracağınız bazı ilginç bilgilerden bahsediyor olacağız.

İşte uzay temalı 10 harika duvar kağıdı;

Popüler Haberler