Vivo X Fold2 daha ilk günden parçalara ayrıldı

Katlanabilir akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiren Vivo X Fold2 daha ilk günden parçalarına ayrıldı.

Çin'de Vivo X Fold2'nin resmi olarak duyurulmasından neredeyse bir gün sonra, akıllı telefonun bir sökme videosu ortaya çıktı. X Fold2'nin sökme videosu, akıllı telefonun tüm önemli bileşenlerini gösteriyor. Sökme videosu, WekiHome tarafından paylaşıldı ve oldukça detaylı bir şekilde çekilmiş.

Vivo X Fold2 henüz yurtdışı pazarlara gelmedi, ancak iç yapılarına dair detaylı bir video zaten mevcut. X Fold2'nin sökme videosu yaklaşık 12 dakika uzunluğundaydı ve cihaz için bazı benchmark testleri ve kamera örnekleri de dahil edildi. Yeni akıllı telefonun menteşe mekanizması da videoda gösterildi. X Fold2, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile güçlendirilmiş ve performans testinde iyi bir performans sergiledi. Büyük bakır alaşımlı VC çinko soğutucusu, optimal ısı yönetiminde etkiliydi.

X Fold2, 2160 x 1916 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 8,03 inçlik bir E6 AMOLED ekranı vardır. Panel, 4:3.55 en boy oranı sunar. Yeni damla şeklindeki menteşe sistemi, öncüllerine göre daha hafif ve dayanıklıdır. Ayrıca, 2520 x 1080 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,53 inçlik bir AMOLED kapağı ekranı vardır. Daha küçük ekran, 21:9 en boy oranına sahiptir ve her iki panel de 16MP ön kameralarına sahiptir. Vivo X Fold2, öncüsüne göre 30 gram daha hafif ve 1,5 mm daha incedir.

Vivo X Fold2, 108W'a kadar hızlı şarjı destekledi ve telefonun tamamen şarj olması sadece 27 dakika sürdü. Modelin verilere göre kablolu şarj kapasitesi 120W'dir ve yeniden tasarlanmış menteşe mekanizması önemli bir iyileştirme sağlar.

Android 14 alacak olan Oppo modelleri netleşti
Uygun fiyatlı Oppo A98 5G özellikleri sızdırıldı
Dyson’ı falan unutun, Philips Aqua Plus uygun fiyatıyla satış rekorları kırıyor
Sonraki Haber