Xiaomi 12T 5G ilgi çekici özellikleriyle favoriniz olacak!

Xiaomi yepyeni bir cihaz ile piyasaya giriş yapabilir. İşte Çinli teknoloji devinin sıradaki cihazıyla ilgili tüm detaylar.

Xiaomi, görünüşe göre yakında Asya pazarında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon serisini piyasaya sürmeyi planlıyor. Xiaomi 12T kısa süre önce Asya'daki bir sertifika web sitesinde görüldü ve bu, yakında piyasaya sürüleceğini ima ediyor. Bilinen bir kaynak olan Mukul Sharma'ya göre, Çinli teknoloji devi Xiaomi 12T 5G, Endonezya sertifikasyon veritabanı olan TKDN'de tespit edildi. Bu, temel olarak, yeni üst düzey akıllı telefonun muhtemelen yakında Asya pazarlarında piyasaya sürüleceğini ima ediyor. Başka bir deyişle, Endonezya ve hatta Hindistan gibi bölgeler için gelebilir.

Ne yazık ki, veritabanı listesi akıllı telefonun kendisiyle ilgili daha ince ayrıntıları göstermiyor, ancak bazı söylentiler özellikleri için daha önce raporlarımız var.

Xiaomi 12T 5G ilgi çekici özellikleriyle favoriniz olacak!

Daha önceki raporumuza göre, temel 12T 5G modeli bir MediaTek Dimensity 8100 Ultra yonga seti ile donatılabilir. Öte yandan, üst seviye Pro varyantının Qualcomm'un en yeni ve en büyük Snapdragon 8+ Gen 1 SoC'sini içermesi bekleniyor. Daha önceki sızıntılara dayanarak, Xiaomi 12T serisi görünüşe göre 120Hz AMOLED ekrana sahip olacak ve 8GB'a kadar RAM ve 256GB'a kadar dahili depolamaya ev sahipliği yapacak.

Bunun dışında, yaklaşan amiral gemisi serisi 120W hızlı şarj desteğiyle de gelebilir. Cihaz yakın zamanda FCC sertifikasyon web sitesinde bile görüldü, bu nedenle piyasaya sürülmesi muhtemelen çok yakın.

iPhone 15 Pro Max benzersiz olacak! Eski iPhone sahiplerinin gözü yaşlı
OPPO Reno 8 Pro fiyatı ortaya çıktı!
Galaxy Z Fold6 FE önümüzdeki yıl yine hantal bir tasarımla geliyor
Sonraki Haber