Xiaomi 13 Ultra’nın tanıtım tarihi hakkında yeni bilgiler var

Tüm teknoloji meraklılarının heyecanla bekledikleri yeni Xiaomi modeli hakkında birçok kaynaktan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Xiaomi, dünya çapında Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlarını MWC'de tanıttı. Şimdi markanın yeni bir cihazı daha çıkarması bekleniyor. Yaklaşan teklif, Xiaomi 13 Ultra olarak adlandırılıyor ve önceki yılın Xiaomi 12S Ultra modelinin halefi olarak piyasaya sürülecek. Xiaomi Mi 11 Ultra, 2021 yılında global piyasalarda satılan son Ultra modeliydi.

Şimdi ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe'e göre, Xiaomi 13 Ultra'nın global piyasalarda satılacağı söyleniyor. Ayrıca, OPPO Find X6 Pro'nun küresel olarak piyasaya sürülmeyebileceği de ekleniyor. Ek olarak, başka bir sızıntı kaynağı Snoppy Tech, Xiaomi 13 Ultra'nın Mayıs 2023'te piyasaya çıkabileceğini açıkladı. Ancak, cihazın önce Çin'de mi piyasaya sürüleceği, yoksa küresel piyasalara aynı anda mı sunulacağı henüz belli değil.

Xiaomi 13 Ultra daha önce internete sızdı. Geçen ay sızdırılan canlı bir görselde, cihazın hafif tasarım değişiklikleriyle karşımıza çıktığını görmüştük. Yaklaşan model, DSLR tarzı dairesel kamera modülüne sahip ve bir periskop lensi dahil olmak üzere bünyesinde dört sensör barındırıyor.

Xiaomi 13 Ultra’nın tanıtım tarihi hakkında yeni bilgiler var

Cihazın üzerinde Leica markası var, bu da efsanevi kamera üreticisinin telefon üzerinde yer aldığını doğruluyor. Xiaomi 13 Ultra'nın arka panelinde vegan deri bir kaplama bulunuyor. Arka panelin üst kısmı kabarık olsa da, kamera adası Xiaomi 12S Ultra'daki gibi çıkıntılı değil.

Yukarıda bahsedilen bilgilerin yanı sıra, güvenilir Çinli bir sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station, Xiaomi 13 Ultra'nın USB 3.2 veri aktarımı ve USB PD şarj standardı protokolü ile geleceğini açıkladı. Bu cihaz hakkında daha kesin bilgilere sahip olabilmek için biraz daha beklemek yeterli olacaktır.

OnePlus bütçe dostu telefonu ile dengeleri değiştirecek!
Huawei P60 serisinin hem özellikleri hem de lansman tarihi belli oldu
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber