Xiaomi Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Xiaomi’nin popüler giyilebilir teknoloji ürünü Mi Band 5’in fiyatı belli oldu. İşte Xiaomi Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi.

Giyilebilir teknoloji pazarındaki payını günden güne arttıran Xiaomi, önümüzdeki dönemde yeni Mi Band modelini satışa sunacak.

Son haftalarda Xiaomi Mi Band 5 ile ilgili pek çok belge sızdırılmıştı. Muhtemelen artık bu bilekliğin resmiyet kazanmasına sayılı günler kaldı diyebiliriz.

Xiaomi Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz gün Çin’in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Weibo’da Xiaomi Mi Band 5 fiyatı ve çıkış tarihi de ortaya çıktı.

Weibo’da yayınlanan rapora göre Mi Band 5 yaklaşık olarak 8 gün sonra yani 11 Haziran’da raflardaki yerini almış olacak. Xiaomi yeni Mi Band modelini ilk etapta Çin’de satışa sunacak.

Xiaomi Mi Band 5 fiyatı için belirlenen etiket ise 30 dolar. Zaten daha önce sızdırılan bilgilerde de 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyattan bahsediliyordu.

Peki Xiaomi Mi Band 5 Türkiye fiyatı ne olacak? Bizlerin asıl merak ettiği soru bu. Eğer cihazın Çin fiyatı 30 dolarsa ülkemizdeki satış etiketi de 250 TL civarında olacaktır. Hali hazırda Mi Band 4 200 TL civarında fiyatlardan satılmakta. Dolayısıyla Xiaomi Mi Band 5 için istenen 250 TL’lik ücret de makul görülebilir. Elbette yine de resmi açıklamayı beklemek en doğrusu.

iOS 14 alacak iPhone modelleri belli oldu!
Türk Telekom kullanıcılarını sevindirecek anlaşma
Meizu 21 Note tasarımı sızdırıldı! Gören iPhone sanıyor!
Sonraki Haber