Xiaomi Mi MIX 2S'in canlı görüntüsü sızdırıldı

Xiaomi'nin yeni çerçevesiz amiral gemisi modeli Mi MIX 2S'in tanıtım öncesi canlı görüntüsü sızdırıldı.

Xiaomi, bugün düzenleyeceği etkinlik ile amiral gemisi telefonunu Mi MIX 2S’i resmen duyuracak. Çinli üreticinin, Mi MIX 2S ile birlikte iki yeni cihaz daha tanıtacağı tahmin ediliyor. Ancak etkinliğin en ilgi çekici modeli Mi MIX 2'nin yükseltilmiş versiyonu olacak. Tanıtım etkinliğinin hemen öncesinde Mi MIX 2S’in canlı görüntüleri ortaya çıktı. Yeni görüntüler, telefonu siyah ve beyaz renk seçeneklerinde gösteriyor.

Aşağıdaki resimlerde, Mi MIX 2S'in siyah modelini ortada, MIX 2’yi ise solda görebilirsiniz. Beyaz varyantı ise sağda yer alıyor. Yeni görüntülerde de görülebileceği gibi, Mi MIX 2S'nin ön görünüşü, geçen sene tanıtılan Mi MIX 2 ile neredeyse aynı. Bununla birlikte, Mi MIX 2S biraz daha küçük görünüyor ve alt çerçevesi biraz azaltılmış gibi. Son raporlar, Mi MIX 2S'nin Mi MIX 2'de bulunan aynı 5,99 inç IPS LCD ekrana sahip olabileceğini ortaya çıkarmıştı.

Tasarımdaki en büyük değişiklik Mi MIX 2S'nin arkasında görülebilir. Mi MIX 2'nin arka panelinde tek bir kamera bulunuyor ancak, Mi MIX 2S’in sol üst köşesinde bir çift kamera kurulumu mevcut. Kameranın birinci sensörünün, piksel boyutu 1,4 mikron olan 12 megapiksel Sony IMX363 sensörü olabileceği tahmin ediliyor. Parmak izi tarayıcısı, Mi MIX 2S'nin arka tarafına yerleştirilmiş.

Arka panel camdan yapılmış gibi görünüyor ancak, telefonun ayrıca seramik arka ile özel bir modeli gelebilir. Son zamanlardaki raporlarda, Snapdragon 845 yongasetinin Mi MIX 2S'ye güç sağlayacağı açıklandı. Telefon, kablosuz şarj için destek sunan 3,400mAh pil özelliği ile geliyor.

Mi MIX 2S'nin 64 GB depolama + 6 GB RAM versiyonunun 3,299 Yuan (527 dolar), 128 GB depolama + 6 GB RAM modelinin ise 3,599 Yuan (575 dolar) arasında fiyat ile satışa sunulması bekleniyor. 256 GB depolama ve 6 GB RAM içeren başka bir model olacak. Bu model 3.999 Yuan (639 dolar) fiyat etiketine sahip olabilir. Seramik kasa yapısı, 256 GB depolama alanı ve 8 GB RAM içeren en yüksek yapılandırma modeli ise 4,699 Yuan (750 dolar) fiyatlandırılacak.

Apple bugün ne tanıtacak?
YouTube'un sevilen özelliği iOS'ten sonra Android'e de geldi
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber