Xiaomi Redmi K30 Pro ve Zoom tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin merakla beklenen uygun fiyatlı yeni amiral gemisi modelleri tanıtıldı. İşte Xiaomi Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom özellikleri ile fiyat detayları.

Xiaomi’nin merakla beklenen uygun fiyatlı yeni amiral gemisi modelleri tanıtıldı. İşte Xiaomi Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom özellikleri ile fiyat detayları.

Xiaomi bir süredir teknoloji gündeminin önemli başlıklarından biri haline gelen Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom modellerini sonunda tanıttı.

Temel özellikler bazında aynı olan iki model, kamera tarafında bazı ufak farklılıklar içeriyor. Nitekim bu fark fiyat etiketine de yansıyor.

Xiaomi Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom, Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 865’ten güç alıyorlar. İki modelde de minimum RAM oranı 6GB olarak belirlenmiş. Dahili depolama alanı ise 128GB. Elbette isteyen müşteriler için 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir versiyon da bulunuyor.

Xiaomi yeni amiral gemisi modellerine pek fazla kullanmadığı bir tasarıma yönelmiş. Hem Redmi K30 Pro hem de K30 Pro Zoom uçtan uca tam ekran tasarımıyla geliyor. Ön kameranın pop-up olarak kasa içerisine gizlendiği bu tasarımın hayli şık durduğunu söyleyebiliriz.

FHD+ çözünürlükte 6.67 inçlik AMOLED ekranla gelen telefonların ön kamerası 20MP. Asıl fark ise telefonların arka yüzünde bulunan 4’lü ana kamera modülünde gizli.

Redmi K30 Pro’da 64MP’lik ana kameraya 13MP’lik ultra geniş, 5MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor.

Redmi K30 Pro Zoom’da ise 64MP’lik ana kameraya 13MP’lik geniş açılı ve 5MP’lik makro kamera haricinde 8MP’lik tele kamera eşlik ediyor. Bu sayede telefon 3X optik ve 30X’de hibrit zoom yapabiliyor.

Her iki modelle 8K video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

4700 mAh’lık ortalamanın üzerinde bataryadan beslenen telefonlar 33W hızlı şarj özelliğini de destekliyor.

Gelelim Xiaomi Redmi K30 Pro ve K30 Pro Zoom fiyatı ile ilgili detaylara. 5G teknolojisini destekleyen modellerin fiyatı da hayli etkileyici.

Redmi K30 Pro’nun başlangıç fiyatı 425 dolar olarak belirlenirken, Zoom versiyonu ise 535 dolar olarak etiketlendirildi. Elbette seçtiğiniz RAM ve dahili depolama kapasitesine göre bu fiyatların artacağını da belirtelim.

Her iki modelin de 4 Nisan itibariyle raflardaki yerini alması bekleniyor.3

iPhone almayı düşünenlere sevindirici haber
Samsung Galaxy S20 ve S20 Plus fiyatında büyük indirim!
iQOO Z9x 5G’nin işlemcisi kafalarda soru işareti yarattı
Sonraki Haber