Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A51 karşılaştırması!

Bu içeriğimizde Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Samsung Galaxy A51 modelinin teknik özelliklerini sizler için karşılaştırdık.

Akıllı telefonların kullanım alanı genişledikçe hayatımızdaki yeri de daha önemli hale geliyor. Çağrı, mail ya da mesaj yoluyla iletişim kurmak gibi temel işlevlerin yanı sıra; yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekme, internetten dizi ve film izleme, oyun oynama ya da günlük iş akışını yönetme gibi konularda akıllı telefonlar aktif bir rol üstleniyor. Hayatı kolaylaştıran ve boş zamanları keyifli hale getiren akıllı telefonların özellikleri ihtiyaçlara göre belirlendiği gibi fiyatları da bu doğrultuda değişiyor. Dolayısıyla hangi akıllı telefonu almalıyım diye düşünüyorsanız önce ihtiyaçlarınızı doğru şekilde analiz etmeli, ardından bütçenize uygun telefonları değerlendirmelisiniz.

Kaliteli fotoğraflar çekebilen, sosyal medya ağlarını sorunsuz şekilde kullanmaya imkân veren ve şık bir tasarıma sahip olan akıllı telefonlar çok sık tercih ediliyor. Ancak herkesin ihtiyaçları ve beklentileri birbirinden farklı olduğundan, akıllı telefon almadan önce beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kaliteli fotoğraf çekme, sosyal medya uygulamalarını hızlı bir şekilde kullanma ve diğer popüler aplikasyonları indirme ya da kullanma konusunda sorun yaşamamak sizin için yeterliyse uygun fiyata birçok alternatif bulabilirsiniz. Sık sık telefon değiştirmeyi düşünmüyorsanız daha düşük bütçeli akıllı telefonlara yönelerek hem uzun yıllar kullanabileceğiniz, hem de ihtiyaçlarınızı sorunsuz şekilde karşılayan bir akıllı telefona sahip olabilirsiniz. Bu amaçla Samsung, Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi akıllı telefon üreticilerinin orta segmentte yer alan akıllı telefon modellerini tercih edebilirsiniz.

Oyun tutkunlarının ihtiyacına yönelik Android akıllı telefonlar ise daha çok orta üst segment etrafında sıralanıyor. Bu telefonlardan Samsung Galaxy A70; 8 çekirdekli güçlü işlemcisi, 6 GB RAM'i ve yüksek depolama alanı ile en zorlu oyunları rahatlıkla oynatabiliyor. Huawei P30 Lite ve Oppo Reno Z, sundukları üstün performansın yanı sıra şık tasarımları sayesinde görenleri hayran bırakıyor. Xiaomi Mi 9T ise pop-up ön kamerasının sağladığı çerçevesiz tam ekranı sayesinde oyun keyfi yaşarken yalnızca ekrana odaklanmanızı sağlıyor. Xiaomi, Samsung, Huawei ve Oppo gibi uygun fiyatlı akıllı telefonlar sunan üreticilerin fiyat performansa yönelik modellerini tercih ederek sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

İşte piyasada en çok tercih edilen akıllı telefon modellerinden Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Samsung Galaxy A51 modelinin teknik özellikleri;

Popüler Haberler