Xiaomi Redmi'ye rakip! Uygun fiyatlı Honor 9A global pazara açılıyor!

Honor’ın giriş segmentine hitap eden yeni modeli 9A global pazara açılıyor. İşte Honor 9A özellikleri ve fiyatı.

Honor’ın bir süre önce Çin’de satışa sunduğu giriş segmentine hitap eden yeni modeli global pazara açılıyor. Honor 9A, 23 Haziran’da gerçekleşecek olan etkinlik sonrasında Avrupa’da kullanıcıyla buluşacak. Bu model muhtemelen ülkemizde de satışa sunulacaktır.

Honor 9A fiyat ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Honor’ın giriş segmentine hitap eden 9A modeli MediaTek tarafından üretilen Helio P22 yonga setinden güç alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64GB.

Damla çentik tasarımıyla gelen modelde 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde 6.3 inçlik IPS LCD ekran bulunuyor. Alt çerçevesi biraz kalın olan modelin ekran kasa oranı ise yüzde 81.3 civarında.

Telefonun arka yüzünde 13MP’lik ana kameraya 5MP’lik ultra geniş ve 2MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Ön yüzde ise 8MP’lik selfie kamerası mevcut.

5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen telefonun fiyatı ise ortalama olarak 140 euro olarak belirlenmiş.

Honor 9A fiyatı için belirlenen 140 euro’luk fiyatın normal olduğu söylenebilir. Muhtemelen bu telefon ülkemizde de 1600 ile 2000 TL aralığında bir fiyattan satışa çıkacaktır. Hali hazırda günümüzde 2000 TL altına pek fazla telefon kalmadığını hesaba katarsak, Honor 9A’nın sağlam bir alternatif olacağını dile getirebiliriz.

Muhtemelen Honor 9A Türkiye pazarına önümüzdeki ay girebilir. Bekleyip göreceğiz.

Türk mühendisler Huawei sistemine liderlik ediyor!
İşte bu! HTC Desire 20 Pro tanıtıldı işte özellikleri!
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber