Xiaomi yeni fiyat performans canavarını tanıttı

Çinli üretici Xiaomi yeni fiyat performans canavarı akıllı telefonu Xiaomi Redmi 3 Pro'yu tanıttı.

Fiyat performans odaklı akıllı telefonlarıyla tüm dünyada beğeni toplayan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yeni akıllı telefonu Redmi 3 Pro'yu resmi olarak tanıttı. Xiaomi'nin orta segmentteki yeni akıllı telefonu Redmi 3 Pro yine fiyatıyla adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü bir ekranı bulunan Xiaomi Redmi 3 Pro gücünü Qualcomm'un 64-bit mimarisine sahip Snapdragon 616 yonga setinden alıyor. Cihazın 32GB dahili depolama kapasitesi ve 3GB RAM'i bulunuyor ayrıca cihazın hafızası microSD kart desteğiyle arttırılabiliyor.

13MP arka ve 5MP ön kameraya sahip olan Redmi 3 Pro, 4100mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Cihazın ekran çözünürlüğünü de göz önüne aldığımızda 4100mAh'lik bataryasıyla beraber oldukça uzun süre pil ömrü sunacağını şimdiden söyleyebiliriz. Ayrıca cihaz Android 5.1 Lollipop işetim sitemi ve MIUI 7 arayüzüyle çalışıyor ve cihazda parmak izi okuyucu da bulunuyor.

Şimdilik Çin ve Hindistan'da resmi olarak satışa sunulacak olan telefonun fiyatı 140 dolar olacak. Xiaomi Redmi 3 Pro'nun Avrupa ülkelerinde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

 
 
Galaxy J7 (2016) ve J5 (2016) piyasaya çıkıyor
Ronaldo Türk Telekom'un reklam yüzü olacak
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber