Xperia XZ3 dört farklı renk seçeneği ile geliyor!

MySmartPrice isimli internet sitesi akıllı telefonu koyu yeşil, mor, gümüş ve siyah olmak üzere dört farklı renkte gösteren görseller yayınladı.

Sony, uzun süredir süren sessizliğini anlaşılan yakın bir zamanda bozacak gibi duruyor. Japonya’da ortaya çıkan bir belge, yeni Xperia XZ3’ün bazı teknik özelliklerini ortaya dökmüş durumda. 

Sony, ilk defa sınırlarının dışına çıkarak düz ve kaba olan tasarım çizgisini bir kenara atarak daha ince bir tasarım ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Tanıtılmasına çok az kalan Sony Xperia XZ3'ün görüntüleri de internete düştü. 

Yayınlanan görseller XZ3'ün her ne kadar arka tarafında tek bir kamera sensörü olsa da Xperia XZ2 Premium modeline oldukça benzediğini gösteriyor.

Xperia XZ3 dört farklı renk seçeneği ile geliyor!

MySmartPrice isimli internet sitesi akıllı telefonu koyu yeşil, mor, gümüş ve siyah olmak üzere dört farklı renkte gösteren görseller yayınladı. Cihazın 1080 x 2160 piksel çözünürükte 5.7 inç IPS LCD ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca 18:9 görüntü oranı sunacağını belirtelim.

Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM'le güçlendirilecek olan Sony Xperia XZ3, 64 GB depolama alanı ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca telefonun 48 megapiksel arka kamera ve 13 megapiksellik bir selfie kamerası ile geleceği de gelen bilgiler arasında.
 
Sony, 30 Ağustos tarihinde IFA'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı sırasında XZ3'ün gösterilmesi bekleniyor.

ZTE Nubia Z18 ne zaman satışa sunulacak? İşte cevabı!
Redmi Note 6 Pro'dan ilk bilgiler geldi!
Samsung kullanıcılarına müjde, popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi geliyor
Sonraki Haber