2020 Fiat Egea Hatchback güncel fiyatlarını sizler için listeledik!

2020 Fiat Egea Hatchback güncel fiyatlarının yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

Covid-19 pandemisi hızla yayılmaya devam ediyor ve uzun süredir bir çözüm bulunamıyor olması, vaka sayılarındaki artışa sebep oldu. Vaka sayılarının artış göstermesi sebebi ile toplu taşımaya binmek istemeyen vatandaşlar otomobil fiyatlarını incelemeye devam ediyor. Zira pandemi etkisiyle toplu taşıma yerine özel otomobilleriyle seyahat etmek isteyen kişiler hem sıfır hem de ikinci el araçlara yöneliyor olması oldukça manidar. Bu doğrultuda sıfır otomobillerin fiyatları da her ay değişiklik gösterebiliyor.

Yıl sonu kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği markalardan biri İtalyan Fiat olurken, grubun Türkiye'de üretimi yapılan Egea modeli ise en çok ilgi gören otomobil modellerinden oldu.

Ancak 2020 Fiat Egea Hatchback kampanya fiyatları devam ediyor!

Egea, 500, 500L, 500X, Panda, Fiorino Panaroma, Doblo Panaroma gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Fiat, 2020 model sıfır araç modellerinde yeniden fiyat değişikliğine gitti.

Zaten içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımışken, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni ile değişen fiyatlar sık sık değişiklik gösterdi. Son olarak Ocak ayında resmi sitede yer alan güncel fiyat listesini bu içeriğimizde sizlerle paylaşıyor olacağız.

İşte 2020 Fiat Egea Hatchback modellerinin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler