2020 Ford Kuga fiyatları düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

2020 Ford Kuga fiyatları indirime girdi. İşte aracın yeni fiyat listesi!

2020 pandemi meselesi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan zam yağmurları ile geçti. Bu anlamda tüketiciler için geride kalan yılın çok da iyi geçtiğini söyleyemeyiz. Ancak 2021 için beklentilerimiz daha olumlu ve bu iyi hava henüz ilk ayda kendisini gösterdi bile. Çeşitli otomobillerde ortaya çıkan indirim fırsatlarını değerli okuyucularımız ile paylaşmaya tüm hızımız ile devam ediyoruz. Bu günkü konuğumuz ise 2020 Ford Kuga. Ford ailesinin göz bebeği olan model, geçtiğimiz yılın Aralık ayına oranla artık çok daha uygun!

Aracın giriş seviyesindeki paketi geçtiğimiz Aralık ayında 376.800 TL'den satışa sunulmuştu. Ancak bu ay fiyatta tam olarak 15.100 TL'lik bir indirimin yapıldığına şahit olduk. Ford resmi internet sitesi üzerinden duyurulan yeni fiyat listesi, pek çok tüketici için bir fırsat niteliğinde. Eğer siz de bir SUV satın almayı düşünüyorsanız, Ford Kuga sizin aradığınız araç olabilir. Aracın fiyatı çok uygun değil ancak kalitesi ve karizması en üst düzeyde.

Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmadan 2020 Ford Kuga fiyatlarını geçtiğimiz ay ile karşılaştırmalı olarak sizlere sunmuş olalım. İşte güncel liste!

Popüler Haberler