2020 Honda Civic Hatchback fiyatları cüzdan yakmaya devam ediyor!

Aralık ayında otomobil pazarındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş görüyoruz, ancak 2020 Honda Civic Hatchback fiyatları cüzdan yakmaya devam ediyor!

Bilindiği üzere, özellikle de son yıllarda ülkemizdeki SUV modellere olan ilgi oldukça arttı. Tahmin edeceğiniz üzere, yerli otomobilin SUV olarak üretilmesinde de bu talebin önemli bir rolü olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz.

Normalde zaten fiyat olarak oldukça yüksek seviyede satışa sunulan SUV modeller, pandemi salgını sebebi ile şu anda olması gereken değerinin de üzerinde fiyatlara satışa sunuluyor. Yükselen fiyatlardan nasibini alan bir diğer otomobil markası da Honda oldu.

Honda’nın popüler SUV modeli yeni fiyatlarıyla cep yakmaya devam ediyor. Zira markanın sevilen SUV modeli CR-V’nin fiyatları dahi 500 bin TL seviyesini zorluyor.

Honda, Civic Sedan, Civic Hatchback, HR-V, CR-V, Civic Type R gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Honda, içinde bulunduğumuz Aralık ayı için 2020 model Honda Civic Hatchback fiyatlarında değişikliğe gitmediğini görüyoruz...

Zaten içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımışken, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni ile sürekli değişen fiyatlar derken, Aralık ayının güncel fiyat listesi de belli oldu.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2020 model Honda Civic Hatchback güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2020 model Honda Civic Hatchback modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler