2021 BMW 5 Serisi modeller lüks tekne fiyatları ile yarışıyor!

2021 BMW 5 Serisi modeller 944 bin 100 TL'den başlayan fiyatları ile cep yakmaya devam ediyor!

Otomobil fiyatlarının fahiş bir şekilde yükseldiği gizli saklı bir durum değil. Koronovirüs pandemisi ile yükselmeye başlayan fiyatlar, döviz kurundaki artış ve son olarak çip tarafında yaşanan kriz sebebi ile adeta alev aldı. Ancak Mercedes, BMW gibi markalara ait lüks modellere yapılan zamlar neredeyse uygun fiyatlı bir araç fiyatı ile eşdeğer.

Bu yazımızda konu aldığımız 2021 BMW 5 Serisinin fiyatları ise adeta lüks yat fiyatları ile yarışır nitelikte. En boş pakete sahip yeni BMW 520i Sedan Luxury Line Otomatik Benzinli modelinin fiyatı 944 bin 100 TL iken, en dolu pakete sahip Yeni BMW 530e xDrive Edition M Sport Otomatik Plug-in Hybrid - Benzin modeli ise 1 milyon 779 bin 900 TL'lik fiyatı ile deyim yerinde ise ''yok artık!'' dedirtiyor.

Elbette sıradan bir otomobilden bahsetmediğimizin farkındayız, ancak böyle bir model için bu fiyatlar verilir mi? Modeller bu fiyata değer mi? vb konular göreceli. Özetle ''kime göre, neye göre?''

Dilerseniz konu dışına çıkmadan, sözü de fazla uzatmadan 8 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 BMW 5 Serisinin tüm opsiyonlarının yer aldığı Mayıs ayı fiyatlarına ve aracın tasarım görsellerine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 BMW 5 Serisi Mayıs ayı fiyatları!

Popüler Haberler