2021 Dacia Lodgy Ağustos ayı fiyat listesi açıklandı!

2021 Dacia Lodgy Ağustos fiyatları açıklandı! Yayınlanan yeni listeye göre otomotiv devi Ağustos ayında zam kararı almadı.

Dünyayı saran pandemi sonrasında insanlar toplu taşıma araçlarından mümkün olduğunca uzak durmaya başladı. Hal böyle olunca otomobillere olan rağbet arttı. Talep fazla olunca pandemi otomobil fiyatları adeta uçuşa geçti. Tırmanışta olan döviz kurları ise, fiyatların daha da yükselmesine sebep oldu.

Koronavirüs döneminde üretimleri durma noktasına gelen otomotiv markalarına son darbe ise çip krizinden geldi. Döviz kurlarındaki artış ise bu zamların tuzu biberi oldu. Son 2 yılda birçok otomobilin fiyatı ikiye katlandı. Bazı modellerde gerçekleşen zamlar ise yüzde yüzün de üzerine çıktı.

Artan maliyetlerden en az zararla kurtulmak isteyen üreticilerin bazıları, sıfır araç modellerinde kampanya indirimlerini askıya alırken, bazı otomobil üreticileri ise sıfır araç fiyatlarına zam uygulayarak önlem aldı. Bazı üreticiler ise bu sorundan daha az etkilenmek adına çareyi bazı donanım özelliklerini azaltmakta buldu.

Merak edenler için 2021 Dacia Lodgy modelindeki durumun ne olduğunu inceledğimizde ise, 2021 Dacia Lodgy modelinin Ağustos ayı fiyatlarına zam uygulanmadığını olduğunu görüyoruz. Stepway 1.5 Blue dCi 115 hp 7 koltuklu E6DFull modelinin Ağustos ayı fiyatının, Temmuz ayı satış listesinde yer alan fiyat ile aynı, yani 303 bin 600 TL olduğunu görüyoruz. Diğer yandan en boş pakete sahip Ambiance 1.3 Tce 130 hp 7 koltuklu E6DFull modeli 210 bin 900 TL fiyat etiketine sahipken, en dolu pakete sahip Stepway 1.5 Blue dCi 115 hp 7 koltuklu E6DFull modelinin ise 216 bin 900 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Şimdi de, Dacia'nın en geniş hacimli modellerinden biri olan 2021 Dacia Lodgy fiyatlarının yer aldığı Ağustos ayı listesine göz atalım. Model 4 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunuluyor!

İşte 2021 Dacia Lodgy modellerin yer aldığı Ağustos ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler