2021 Ford Focus fiyatları koptu gidiyor! - Mayıs

2021 Ford Focus alma niyetiniz var ise, yenilenen fiyat listesi canınızı biraz sıkabilir.

Sevgili Teknolojioku takipçileri, bildiğiniz üzere her ay olduğu gibi sıfır otomobil modellerinin güncellenen fiyatlarını Mayıs ayında da sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde ise  Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Ecosport, Mondeo, Galaxy, S-MAX, Edge, Mustang gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Ford'un 2021 Focus modelini konu alıyoruz.

Koronavirüs pandemisi sonrasında başlayan fiyatlardaki sert yükseliş, döviz kurunun sert yükselişi ve çip krizi nedeni ile yeniden alevlendi. Öyle ki, en uygun fiyatlı sıfır otomobil için bile yaklaşık 150 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. O da Mayıs ayı için böyle, sonraki ay belki de bu fiyata bile otomobil bulmak mümkün olmayabilir.

24 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Ford Focus tarafında ise fiyatlar 229 bin 600 TL'den başlıyor. Bu fiyat 2021 Trend X 4 Kapı 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Manuel Benzin'li modele ait. Diğer yandan en yüksek fiyata sahip model ise 2021 ST-Line Station Wagon 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel olarak 408.600 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Dilerseniz şimdi de diğer opsiyon seçeneklerinin ve fiyatların yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine göz atalım.

İşte 2021 model Ford Focus modellerin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler