2021 Honda Civic fiyatları uçtu! İşte güncel fiyat listesi

2021 Honda Civic fiyatları oldukça uçuk noktalara geldi. İşte otomobilin güncel fiyat listesi.

Ülkemizdeki otomobil fiyatları hiç durmadan artmaya devam ediyor. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Honda Civic olacak. Sportif tasarımı sayesinde özellikle gençlerin beğenisini kazanan otomobil, ülkemizde de fazlasıyla beğeniliyor. Manuel vites yerine bütün seçeneklerinde otomatik şanzıman sunan Civic, fiyatları ile el yakıyor. Dolar kurundaki yükseliş ve diğer önemli gelişmelerin araç fiyatlarında etkili olduğu öne sürülüyor. Sınıfındaki rakiplerine oranla daha pahalı olan aracın güncel fiyat listesine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

2021 Honda Civic fiyatları uçtu! İşte güncel fiyat listesi

2021 Honda Civic, baz donanım seviyesinde 1.6 litrelik benzinli bir motor seçeneği ile satışa çıkıyor. Elegance olarak adlandırılan pakette kullanıcılara bütün versiyonlarda olduğu gibi otomatik bir şanzıman sunuluyor. Bu seçeneğin ise hali hazırda 312.600 TL’den alıcı bulduğunu ifade etmeden geçmeyelim. Yani alabileceğiniz en ucuz 2021 Honda Civic, 312.600 TL’lik bir fiyata sahip.

Aracın diğer paketleri ise Executive ve Executive+ olarak adlandırılmış durumda. En pahalı olan 1.5L VTEC Turbo Benzinli Executive+ otomatik şanzımanlı modelin ise 363.400 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olduğu görülüyor. Dilerseniz artık lafı fazla uzatmadan 2021 Honda Civic fiyat listesinin tamamına bir göz atmış olalım. İşte tam liste!

Popüler Haberler