2021 Hyundai Kona fiyatları dibi gördü!

2021 Hyundai Kona güncel fiyatları tüketicileri mutlu edecek cinsten. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve fiyat listesi!

Güney Kore merkezli otomotiv devi Hyundai, B-SUV alanında da gücünü gösteriyor. Yarışa Kona isimli modeli ile devam eden şirketin beklentisi, her marka gibi pastadan aldığı payı arttırmak. Hele ki son dönemlerin en moda segmenti olan B-SUV’da iddialı olmak, Hyundai’nin öncelikleri arasında. Hatta bildiğiniz gibi şirket yakın bir zamanda piyasaya sürdüğü Bayon isimli modelini de bu tarzda tasarlamıştı.

2021 Hyundai Kona fiyatları dibi gördü!

Sıfır otomobil fiyatlarının yüksek olduğu ülkemizde kabul etmek gerekir ki tüketicileri etkilemenin birinci yolu avantajlı fiyat sunmaktan geçiyor. Bu anlamda elini güçlendirmek isteyen firmalar da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hyundai son olarak ÖTV düzenlemesinin ardından fiyat listelerinde bir güncellemeye gitmişti. 2021 Hyundai Kona da fiyat indirimlerinden nasibini alan modellerden birisiydi.

Biz de bugün 2021 Hyundai Kona güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. Segmentine göre geniş iç ve bagaj hacmiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran araç, baz donanım seviyesinde bizlere 1.0 litrelik benzinli bir motor sunuyor. Model hali hazırda bu haliyle 247.397 TL’den alıcı buluyor. Dilerseniz artık lafı fazla uzatmadan sizleri 2021 Hyundai Kona güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler