2021 Kia Rio fiyat listesi! Sınıfının en ucuzlarından!

2021 Kia Rio, fiyat listesi ile beraber segmentinde yer alan rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor.

B sınıfı hatchback modeli olarak bilinen Kia Rio, sınıfındaki rakiplerine kıyasla oldukça uygun fiyat avantajları ile geliyor. Resmi site üzerinden yayınlanan listeye baktığımızda, modelin en uygun otomobillerden birisi olduğu görülüyor. B sınıfı hatchback modelleri içerisinde hali hazırda en uygun fiyatlı otomobil Renault Clio. Ancak Kia Rio da sizleri mest edecek fiyatlar ile bayilerde alıcı bekliyor.

2021 Kia Rio fiyat listesi! Sınıfının en ucuzlarından!

2021 model yılını baz aldığımız otomobil, baz donanım seviyesinde 1.2 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 84 beygirlik güç üreten bu motora ise manuel bir şanzımanın eşlik ettiğini söylemiş olalım. Cool olarak isimlendirilen paketin fiyatı ise 175.900 TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer otomatik bir Kia Rio satın almak istiyorum diyorsanız, fiyatlar biraz daha artıyor. Listeye göz attığımızda en ucuz otomatik paketin 209.900 TL olduğu görülüyor.

Eğer siz de uygun fiyatlı bir araç satın almak istiyorum diyorsanız, Kia Rio alternatiflerin arasında yer alabilir. Dilerseniz biz de artık lafı daha fazla uzatmayalım ve aracın fiyatlarıyla sizleri baş başa bırakmış olalım. İşte 2021 Kia Rio güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler