2021 Skoda Superb fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Dudağınız uçuklayacak

2021 Skoda Superb fiyatları güncellendi. Otomobilin yeni fiyatları, tüketicileri bir hayli üzecek gibi duruyor.

Ülkemizdeki otomobil fiyatlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 Skoda Superb olacak. D sınıfının en çok rağbet gören modellerinden birisi olan Superb, kuzeni Passat ile de tatlı bir rekabet içerisinde. Volkswagen Passat için belirlenen fiyatları yüksek bulanların uğrak noktası olan otomobil, Temmuz ayına tüketicileri şok edecek bir haber ile giriş yaptı. Buna göre aracın fiyatları güncellendi ve yapılan bu güncellemeler sonrasında araç, baz donanım seviyesinden en dolu paketine kadar ciddi zamlar aldı. İşte detaylar!

2021 Skoda Superb fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Dudağınız uçuklayacak

2021 Skoda Superb için belirlenen giriş fiyatı geçtiğimiz ay 381.400 TL idi. Ancak yapılan değerlendirmeler sonrasında modelin fiyatı güncellendi ve Temmuz ayında açıklanan listeye göre otomobilin en boş paketi 398.200 TL oldu. Yani geçtiğimiz ay ile kıyasla bu ay otomobile tam 16.800 TL zam gelmiş oldu. Modelin en dolu paketinde ise işler daha da kötü. Geçtiğimiz ay 874.700 TL’den alıcı bulan ailenin en pahalı paketi, bu ay 913.000 TL’lik bir fiyattan satılacak. Burada ise tam 38.300 TL’lik bir zammın yapıldığına şahit oluyoruz.

Otomobilin fiyat listesinin tamamına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, fiyatları okurken dudağınız uçuklayabilir!

Popüler Haberler