2021 Toyota Corolla fiyat listesi! İşte size fırsat

Yeni Toyota Corolla, güzel fiyat avantajları ile beraber ülkemizde satışta. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve fiyat listesi!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise C sınıfı sedan modeli olan Toyota Corolla. 2021 model yılını baz aldığımız otomobilin fiyatları, geniş versiyon seçenekleri ile beraber tüketicilere güzel fırsatlar sunuyor. Japonya merkezli otomotiv devinin en çok ilgi gören modellerinden birisi olan Corolla, geçmişten günümüze kadar segmentinde belirleyici bir rol oynadı. 2019 yılından beri tamamen yenilenmiş kasası ile karşımıza çıkan araç, ülkemizde fazlasıyla sevildi.

2021 Toyota Corolla fiyat listesi! İşte size fırsat

Toyota Corolla hali hazırda ülkemizde 220.200 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Vision olarak isimlendirilen bu pakette tüketicilere 1.5 litrelik benzinli bir motor sunuluyor. Bu motora ise manuel bir şanzımanın eşlik ettiğini söylemeden geçmeyelim.

Otomatik şanzımanda ise görünüşe göre çok fazla bir fiyat farkı ortaya çıkmıyor. Listeye göz attığımızda otomatik şanzımanlı Vision paketin fiyatının 229.550 TL olduğunu görüyoruz ki bu manuel vitese oranla çok pahalı değil. Dream ve sonrasındaki seçeneklerde ise fiyatların ciddi boyutlara ulaştığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Ayrıca Corolla’nın hibrit versiyonunu satın almak istiyorsanız ödemeniz gereken bedel en az 288.550 TL oluyor.

Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan otomobilin güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte karşınızda fiyatlar!

Popüler Haberler