2021 Toyota Corolla Hatchback Hybrid modelinde görülmemiş indirim!

Toyota, 2021 Corolla Hatchback Hybrid modeli için 122 bin TL'ye varan indirimler sunuyor!

Zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran, modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen ve ülkemizde en çok hibrit satışı yapan markalardan biri olan Toyota, hatırlayacağınız üzere yakın zaman önce Corolla HB'in hibrit versiyonu ile elektrikli ürün gamını genişletmişti.

1.8 litrelik benzinli ve elektrikli motorun birleşmesi ile oluşan bu hibrit ünite 122 beygir güç üretebiliyor. Yeni Toyota Corolla Hybrid ülkemizde; Dream, Flame ve Passion donanım seçenekleri ile satışa sunuluyor. 0-100 km/sa hızlanmasını 10.9 saniyede tamamlayan aracın yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 3.5 litre olarak belirtiliyor.

Aracın bazı temel özelliklerinden bahsettikten sonra dilerseniz şimdi de 2021 Corolla Hatchback Hybrid modelinin Mayıs ayı fiyat listesini inceleyelim. Aracın en boş pakete sahip Hybrid Dream e-CVT modelinin tavsiye edilen satış fiyatı 451 bin 100 TL olarak karşımıza çıkıyor. Aracın ÖTV teşvikli liste fiyatı ise 346 bin 450 TL olarak karşımıza çıkıyor. En dolu pakete sahip Hybrid Passion X-Pack e-CVT modelinin tavsiye edilen satış fiyatı ise 522 bin TL olarak karşımıza çıkarken, ÖTV teşvikli liste fiyatı ise 400 bin 800 TL olarak Mayıs ayı fiyat listesindeki yerini alıyor.

Dilerseniz şimdi de 2021 Corolla Hatchback Hybrid modelinin tasarım görsellerini ve tüm opsiyonların yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesini inceleyelim.

Popüler Haberler