2021 Volkswagen Passat fiyatları şaşılacak seviyede!

2021 Volkswagen Passat fiyatları tüketicilerin yüzünü pek de güldürmüyor. İşte detaylar!

Ülkemizdeki otomobil piyasasında araç almak artık bir yatırım olarak görülüyor. Bunun en temel sebebi ise sıfır otomobil pazarındaki fiyatların sürekli olarak artması. Hangi sınıfta yer alıyor olursa olsun, hangi markanın olursa olsun hemen hemen bütün arabalar, gün geçtikçe daha değerli hale geliyor. D sınıfının en çok tercih edilen otomobillerinin başında gelen 2021 Volkswagen Passat da sürekli olarak yeni zamlar alıyor.

2021 Volkswagen Passat fiyatları zirveyi zorluyor!

Ülkemizde bir hayli ilgi gören otomobile yapılan en son zam Haziran ayında gerçekleşmişti. Bu dönemde baz donanım seviyesindeki fiyat, 419.400 TL’den 437.400 TL’ye yükselmişti. En dolu pakete de yüksek bir zam oranı uygulayan şirket, 869.800 TL olan fiyatı 907.000 TL’ye çıkarmıştı. Yapılan bu ciddi zammın ardından Temmuz ayını boş geçen Volkswagen, Ağustos ayında da aynı fiyatları sürdürecek gibi gözüküyor.

En full paketi baz alındığında 1 milyona yaklaşan bir fiyat ile bizleri karşılayan Passat, bu anlamda tüketicileri biraz üzüyor. Bu fiyatlardan aracı satın almak istemeyenler ise soluğu Skoda Superb modelinde alıyor. Kuzen olan iki otomobil arasında ise ciddi bir fiyat farkı bulunuyor diyebiliriz. 2021 Volkswagen Passat fiyat listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Popüler Haberler