2021 Volkswagen Polo fiyat güncel listesi! Bu fiyata Polo mu olur?

2021 Volkswagen Polo fiyatları son zamanların zirvesinde. İşte aracın güncel fiyat listesi!

B sınıfında yer alan ve segmentinin en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Volkswagen Polo, tüketicileri üzmeye devam ediyor. Her şeye rağmen ülkemizde tercih konusu olmayı başaran aracın fiyatları, son zamanların zirvesine çıkmış durumda. Türkiye otomobil pazarındaki fiyatlar zaten herkesin malumu, yani bu Polo’ya özgü bir durum değil. Ancak B sınıfında yer alan bir otomobilin 330.000 TL’ye kadar dayanan fiyatı, insanı kızdırmaya yetiyor. Dolar kurundaki gelişmeler ve ÖTV oranları, tüketicinin belini büken en önemli etkenler olarak öne çıkıyor.

2021 Volkswagen Polo fiyat güncel listesi! Bu fiyata Polo mu olur?

2021 Volkswagen Polo karşımıza üç farklı donanım seçeneği ile çıkıyor. Bu donanım seçenekleri Trendline, Comfortline ve Highline olarak öne çıkıyor. En boş olarak tabir edebileceğimiz Trendline’da yokuş kalkış desteği, yorgunluk tespit sistemi, start&stop, LED gündüz farları, otomatik kısa farlar gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Orta pakette bu özelliklere yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, park sensörleri, çift bölgeli klima, deri direksiyon, alaşımlı jantlar ve krom ızgara ekleniyor.

En dolu paket olan Highline ile beraber ise ambiyans aydınlatma, katlanır yan aynalar, LED stop lambaları, ön sis farları, hız sınırlayıcı kullanıcılara sunuluyor. Paket özelliklerini de verdikten sonra dilerseniz şimdi otomobilin fiyat listesi ile sizleri baş başa bırakalım. İşte 2021 Volkswagen Polo fiyatları!

Popüler Haberler