2021 Volkswagen Touareg fiyatları göz kanatmaya devam ediyor!

2021 Volkswagen Touareg fiyatları geçtiğimiz aya göre düşmüş olsa da, 2 milyon TL'yi aşan fiyatlar şaşırtmaya devam ediyor!

Son birlaç aydır otomobil piyasasındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş yaşanıyor. Birçok otomobil markası, fiyatlarını güncelleyerek düşürdü, bunlardan biri de Volkswagen.

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Touareg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen, 2021 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini güncelledi.

Touareg modelinin yeni fiyat listesine baktığımızda, fiyatların düşüş eğiliminde olduğunu ancak yine de cep yakmaya devam ettiğini görmekteyiz. Öyle ki; giriş sınıfı modeli 1 milyon 951 bin 500 TL'den başlayan fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, en dolu modelinin ise 2 milyon 12 bin 300 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Touareg modellerinin yer aldığı ve Mart ayı fiyatlarının bulunduğu güncel listeye hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Volkswagen Touareg modellerinin yer aldığı güncel fiyat listesi;

Popüler Haberler